Yhteysalusliikenne Turun saaristossa

Ferentes Oy on vuonna 2006 perustettu turkulainen yhtiö. Olemme strateginen yhteistyökumppani, joka tarjoaa ratkaisuja varustamon toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme joustavaa varustamon operointipalvelua, jonka räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme myös teollisuuden putkiasennuksia.

Ferentes Oy on turkulainen yhtiö, joka tuottaa yhteysalusliikennepalveluja Turun saaristossa. Varustamon toiminta on keskittynyt kolmelle reitille: Eteläisen Nauvon reitille, Houtskarin reitille sekä Iniön lisäreitille. Tämän lisäksi yhtiön alihankintana liikennöi yrittäjä Nauvon poikittaisella reitillä.

Tarjoamme myös ratkaisuja varustamon toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Lue lisää täältä »

TIEDOTTEET

21.8.2019 Houtskari-Iniö: Destia tulee tekemään korjauksia Själön yhteysaluslaituriin syksyn aikana. Saattaa olla, että ajoneuvojen lastaus Själöhön/-stä on korjaustöiden aikaan mahdotonta. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin; lisätietoa saa myös Satavalta tai ELY-keskuksesta.

1.8.2019 Houtskari: Koska Alfågelnin (Ålandstrafik) aikataulu muuttuu 1.9., on myös Houtskarin reitin aikatauluun tehty muutoksia sunnuntaita koskien. Uusi aikataulu astuu voimaan 1.9.2019.

Alukset

M/S Nordep

Aluksen tiedot »

M/S Satava

Aluksen tiedot »

M/S Karolina

Aluksen tiedot »

ITA Arctic Wolf

Aluksen tiedot »

M/S Hitis

Aluksen tiedot »

M/S Vejden

Aluksen tiedot »

M/S Cheri

Aluksen tiedot »

M/S Myrskylintu

Aluksen tiedot »

ITA Isvägen

Aluksen tiedot »